Hét alternatief voor de reachtruck

Contacteer ons
Aisle Master 3336

Ideaal voor magazijnoptimalisatie.

AM Electric

REACHTRUCK

SMALLE GANGEN

Werkt al in gangen vanaf 1600 mm.

Aisle Master Smallegangheftruck 3301

Aisle-Master Electric

Capaciteit: 1.500 - 3.000 kg

Beschikbaar in elektrisch

Zowel voor binnen als buiten gebruik

AISLE-MASTER

Aisle Master Order Picker 5395

Ideaal voor magazijnoptimalisatie.

AM OP

REACHTRUCK

SMALLE GANGEN

Werkt al in gangen vanaf 1600 mm.

Aisle Master Order Picker 5395

Aisle-Master Order Picker

Capaciteit: 2.000 - 3.000 kg

Beschikbaar in elektrisch

Zowel voor binnen als buiten gebruik

AISLE-MASTER

Coldstore Aisle-Master smalle gang smallegangheftruck

Ideaal voor temperatuur gecontroleerde opslag.

AM Coldstore

REACHTRUCK

SMALLE GANGEN

Werkt al in gangen vanaf 1600 mm.

Aisle Master Smallegangheftruck 3301

Aisle-Master Coldstore

Capaciteit: 1.500 - 3.000 kg

Beschikbaar in elektrisch

Zowel voor binnen als buiten gebruik

AISLE-MASTER

Ontdek het verhaal van Aisle-Master

Aisle-Master is een Ierse fabrikant van smallegangheftrucks. Optimalisatie van de opslagplaats is vandaag een kerntaak in de logistieke wereld.  Het beperken van gangbreedtes is een goed voorbeeld van magazijnoptimalisatie, maar dit heeft soms als gevolg dat de gangen te smal worden voor traditionele hef- of reachtrucks.

Aisle-Masters zijn een nieuwe generatie reachtrucks die gemakkelijk kunnen werken in deze smalle gangpaden. Door de plaatsbesparing die gerealiseerd wordt, kunnen er aanzienlijk meer goederen opgeslagen worden in dezelfde ruimte.

De machines worden gebouwd in Ierland – ook de thuisbasis van het moederbedrijf Combilift. Een ultramoderne productielijn en uitgebreide R&D-faciliteiten stellen hun in staat om het doel van voortdurende productverbetering na te streven en onze klanten alleen het beste te bieden. 

Onze Aisle-Master smallegangheftruck

Optimalisatie van de opslagplaats is vandaag een kerntaak in de logistieke wereld. Het beperken van gangbreedtes is een goed voorbeeld van magazijnoptimalisatie, maar dit heeft soms als gevolg dat de gangen te smal worden voor traditionele hef- of reachtrucks. Aisle-Masters zijn een nieuwe generatie reachtrucks die gemakkelijk kunnen werken in deze smalle gangpaden. Echter, ze verschillen op meerdere vlakken van de reachtruck. 

De Aisle-Master kan in smallere gangpaden werken dan een reachtruck, waardoor uw goederenbehandeling sneller, efficiënter en kosteneffectiever wordt.

Een groot voordeel van de Aisle Master ten opzichte van de reachtruck is dat de Aisle Master ook buiten kan ingezet worden. Door de kleine voorwielen en grondvrijheid van de reachtruck zorgt buiten werken met deze toestellen voor de nodige problemen. 

Voor een heftruck chauffeur is het gemakkelijker om te leren rijden met een Aisle Master dan met een reachtruck. Door het zijdelingse zicht heeft de bestuurder een uitstekend zicht op de goederen en op zijn handelingen. 

aisle master
AM Electric

AISLE-MASTER ELECTRIC

Dankzij zijn “draaimast”-concept is de Aisle-Master het ideale toestel om de benodigde magazijnoppervlakte te optimaliseren en de efficiëntie van uw huidig magazijn te maximaliseren. De Aisle-Master kan namelijk werken in gangbreedtes vanaf 1600 mm!

Waarom de Aisle-Master Electric?

  • Werkt al in gangen vanaf 1600 mm
  • Kan tot 15 meter hoog
  • Zowel voor binnen als buiten gebruik

AISLE-MASTER ORDER PICKER

De Aisle-Master OP combineert de voordelen van een smallegangheftruck met een orderpicker voor veelzijdig gebruik in magazijntoepassingen. Typerend aan deze smallegangheftruck is het gepatenteerde instapcompartiment. Dit zorgt voor een gemakkelijke toegang langs beide zijden van de heftruck, wat de orderpicking versnelt.

Waarom de AME-OP?

  • Lage vloerhoogte
  • Inzetbaar in meerdere toepassingen
  • Ideaal voor order picking op maat
AM OP
AM Coldstore

AISLE-MASTER COLDSTORE

De kosten van koel- en temperatuurgecontroleerde opslag zijn veel hoger dan die van niet-gekoelde opslag, waardoor ruimtebesparing belangrijker is dan ooit. Het Coldstore model van Aisle-Master houdt u warm en productief in een koud klimaat

Dit model is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen van deze sector en garandeert tegelijkertijd een optimale opslagdichtheid. De volledig gesloten, goed zichtbare cabine houdt de bestuurders warm, waardoor er minder tijd nodig is voor pauzes en de productiviteit toeneemt.

Waarom de Aisle-Master Coldstore?

  • Geschikt voor koelopslag
  • Werkt al in gangen vanaf 2.100 mm
  • Verwarmde cabineruiten voorkomen condensvorming
Vraag hier de technische specificaties

Aisle-Master Electric

Bekijk de video van de Aisle-Master. Ontdek de verschillende voordelen dat dit toestel kan bieden.

AISLE-MASTER

Aisle-Master OP

Bekijk de video van de Aisle-Master OP. Ideaal voor orderpicking.

AISLE-MASTER

Aisle-Master Cold Store

Bekijk de video van de Aisle-Master Cold Store.

AISLE-MASTER

NUTTIGE LINKS

Meer weten?

Bekijk alvast onderstaande links voor meer uitleg over smallegangheftrucks en alle voordelen die zij te bieden hebben.

smallegangtruck.be
nl.wikipedia.org/wiki/Smallegangtruck

De Combilift Walkie Reach is een meeloop reachtruck voor lichtere ladingen en in zeer compacte ruimtes. Dankzij het roterend bedieningspanneel van deze reachtruck kan men steeds naast het toestel plaatsnemen, waardoor er gemakkelijk en veilig in smalle plaatsen gewerkt kan worden. Bovendien is er de mogelijkheid om met het toestel in meerdere rijrichtingen te rijden.