Mabo-Lifting

Aanbod

Ontdek het alternatief voor de laadklep

Innolift 1000kg 7230

FLEXIBEL

COMPACT

Inzetbaar voor verschillende bestelbussen.

Alternatief voor de laadklep.
Vermijdt rugklachten.

Innolift 4i 7248 Innolift Meeneemstapelaar 364
Contacteer ons

Beschikbaar in elektrisch

Hefhoogtes: 600 tot 1.300 mm

Capaciteit: 400 kg tot 1.000 kg

InnoLIFT Meeneemstapelaar

INNOLIFT

Ontdek het verhaal van Innolift

Juha Korpela richtte InnoLIFT op in 1997. Het oorspronkelijke plan was om nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen en te produceren voor de transport- en logistieke industrie en dat is zo gebleven gedurende de meer dan 20-jarige geschiedenis van InnoLIFT.

Innovatieve oplossingen en producten van hoge kwaliteit hebben snel geleid tot het ontstaan van een netwerk van InnoLIFT verkoopkantoren in meer dan 30 landen. InnoLIFT laadt ladingen in bestelwagens en lichte vrachtwagens en gaat samen met de lading het voertuig in.

Ga voor onze InnoLIFT meeneemstapelaar

Waarom gaan voor onze InnoLIFT meeneemstapelaar?

De InnoLIFT meeneemstapelaar is een stapelaar die uw leveringen met een bestelwagen of kleine vrachtwagen enorm vergemakkelijkt.

Vermijd rugklachten

Het toestel wordt samen met de lading in de laadruimte geladen waardoor u bij levering van uw goederen zelf over een stapelaar beschikt om de lading te lossen. U werkt efficiënter, bewijst uw klant een extra dienst én vermijdt rugklachten doordat zware lasten niet meer handmatig geheven moeten worden. Voor het gebruik van de Innolift meeneemstapelaar zijn er geen aanpassingen nodig aan uw voertuig.

Alternatief voor de laadbrug

Het toestel biedt een alternatief voor de laadbrug. Waar de laadbrug vasthangt aan één voertuig, is de InnoLIFT veel flexibeler. Het toestel kan voor verschillende bestelbussen gebruikt worden. Ook wanneer u uw voertuig vervangt, hoeft u niet opnieuw te investeren in een laadbrug. Bovendien is het toestel lichter en goedkoper.

Wanneer u de meeneemstapelaar niet nodig heeft tijdens leveringen, kan u de InnoLIFT altijd gebruiken als elektrische stapelaar in uw magazijn.

Innolift Stap 1 meeneemstapelaar
Innolift meeneemstapelaar

InnoLIFT MEENEEMSTAPELAAR

Geen aanpassingen nodig aan uw voertuig

De InnoLIFT bestaat in verschillende uitvoeringen waardoor de meeneemstapelaar voor elk type bestelbus of kleine vrachtwagen gebruikt kan worden. De capaciteiten variëren tussen 400 en 1.000 kg, de hefhoogtes tussen 600 en 1.300 mm. Met een laadplatform overbrugt u de afstand van uw laadtrede of trekhaak waardoor de Innolift stabieler in- en uit de bestelbus wordt geladen.

De werking

Door de gepatenteerde schuifbare vorken laadt de InnoLIFT meeneemstapelaar – alternatief voor de laadklep – zichzelf in enkele stappen in/uit het voertuig.

Innolift Stap 1 meeneemstapelaar

Stap 1

Laad de lading in de bestelwagen.

Innolift Stap 2 meeneemstapelaar

Stap 2

Trek de steunpoten naar buiten en til het chassis omhoog.

Innolift Stap 3 meeneemstapelaar

Stap 3

Duw de steunpoten terug naar binnen.

Innolift Stap 4 meeneemstapelaar

Stap 4

Duw de InnoLIFT en de lading in de bestelwagen.

InnoLIFT

De InnoLIFT is een innovatief toestel die zichzelf samen met goederen in/uit uw bestelwagen laadt. Hét alternatief voor uw laadklep!

INNOLIFT

Vraag hier de technische specificaties

InnoLIFT XXL

Vraag hier de technische specificaties

Bekijk de video van de InnoLIFT XXL. Hét alternatief voor de laadklep voor vrachtwagens.

INNOLIFT

NUTTIGE LINKS

Wil je graag nog meer weten over InnoLIFT?

Bekijk alvast onderstaande links voor meer uitleg over de InnoLIFT meeneemstapelaar en alle voordelen die zij te bieden hebben.

Ontdek ook de Moffett meeneemheftruck!

Naast de meeneemstapelaar hebben wij ook de Moffett Kooiaap meeneemheftruck in ons gamma. Deze heftruck wordt achteraan de vrachtwagen gemonteerd om zo tijdens leveringen autonoom en flexibel te kunnen zijn. Lever overdag of ’s nachts, waar en wanneer u het wil. U bent niet langer afhankelijk van het losmateriaal van de klant.