Mabo-Lifting

Verhuur

Heftruck huren? Ontdek het grote aanbod

Hyundai 70D 9V (2)

Waarom kiezen voor het huren van een heftruck?

Het huren van een heftruck biedt vele voordelen. Ten eerste is het een kostenefficiënte oplossing, omdat u geen grote investering hoeft te doen in de aanschaf van een heftruck. Daarnaast heeft u geen omkijken naar onderhoud, reparaties en verzekeringen, aangezien dit allemaal bij de huurprijs is inbegrepen. Bovendien kunt u flexibel inspelen op veranderende behoeften en seizoensgebonden werkzaamheden, door de heftruck voor de gewenste periode te huren.

Breed assortiment

Bij Mabo BeNeLux begrijpen we dat verschillende taken verschillende soorten heftrucks vereisen. Daarom bieden we een breed scala aan heftrucks voor verhuur, waaronder elektrische heftrucks, smallegangheftrucks, meeneemheftrucks en meer. Of u nu een kleine magazijnruimte heeft of een groter industrieel terrein, wij hebben de juiste heftruck voor uw specifieke behoeften.

Onze service en expertise

Bij Mabo BeNeLux staat service hoog in het vaandel. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste heftruck voor uw project.  Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de heftruck altijd in optimale staat verkeert, zodat u zonder zorgen aan de slag kunt.

C4000

Vierweg Zijlader Huren?

De Combilift C-serie is een 3-in-1 concept. Het combineert de functies van de counterbalance truck, de smalle gang truck en de zijlader. Bovendien vereist de zijlader een minder brede gang dan reachtrucks of counterbalance trucks, waardoor de opslagplaats efficiënter benut kan worden.

Mr4 zijlader

Meerweg Zijlader Huren?

De Combilift C-serie is een 3-in-1 concept. Het combineert de functies van de counterbalance truck, de smalle gang truck en de zijlader. Bovendien vereist de zijlader een minder brede gang dan reachtrucks of counterbalance trucks, waardoor de opslagplaats efficiënter benut kan worden.

Verhuur

Tweeweg Zijlader Huren?

Zoekt u een compacte zijlader, of toch liever een robuust werkpaard? Baumann heeft het allemaal. Op elk van deze toestellen zijn diverse opties mogelijk die op maat van de klant kunnen aangepast worden. De capaciteit van deze zijladers varieert tussen 3 en 45 ton. Gebruiksvriendelijkheid en comfort voor de bestuurder zijn ook hier standaard.

E4 NX elektrische meeneemheftruck

Meeneemheftruck Huren?

De MOFFETT meeneemheftruck is flexibel, krachtig en in minder dan een minuut klaar voor gebruik. Ontdek het competitieve voordeel, u bewijst uw klanten niet alleen een extra service, maar u werkt zelf ook sneller en efficiënter.

20BT-9U

Elektrisch Heftruck Huren?

De Hyundai 9U-Serie is geschikt voor toepassingen in de logistiek, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de verwerkende industrie, de houtindustrie en de automobielindustrie.

160D-9V

Diesel heftruck Huren?

Diesel vorkheftrucks zijn de zwaarste werkpaarden in de wereld van goederenbehandeling. De Hyundai dieselvorkheftrucks zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van buitenwerk, zowel nat als droog.

Aisle Master Electric

Smallegangheftruck Huren?

Dankzij zijn “draaimast”-concept is de Aisle-Master het ideale toestel om de benodigde magazijnoppervlakte te optimaliseren en de efficiëntie van uw huidig magazijn te maximaliseren. De Aisle-Master kan namelijk werken in gangbreedtes vanaf 1600 mm!

Straddle Carrier Reachtruck 7718

Straddle Carrier Huren?

Voor sectoren zoals distributie en scheepvaart waar veel met containers wordt gewerkt, is de Combilift Straddle Carrier het ideale alternatief voor een reach stacker. Door zijn flexibiliteit en beweegbaarheid geniet u van totale onafhankelijkheid en betrouwbaarheid voor uw container handling