Innolift meeneemstapelaar - Opleiding voor heftrucks
Mabo-Lifting

Voor welke types heftrucks?

Innolift meeneemstapelaar

Mabo BeNeLux: uw opleidingspartner voor uw Innolift meeneemstapelaar

Onze ervaren instructeurs techniekers helpen u graag verder voor onderhoud en herstellingen aan uw Innolift meeneemstapelaar.

Meeneemstapelaar vervangt laadklep

Naast de meeneemheftruck, is er ook de meeneemstapelaar. De Innolift meeneemstapelaar biedt een alternatief voor de laadklep. Het toestel laadt zichzelf in- en uit de bestel- of vrachtwagen waardoor leveringen sneller, efficiënter en zonder rugklachten verlopen.

Wenst u een opleiding te boeken? Klik hier.

Innolift meeneemstapelaar, alternatief voor de laadklep

Zoals hierboven vermeld biedt de Innolift meeneemstapelaar een alternatief voor de laadklep. Het gebruik van de Innolift in plaats van de laadklep zorgt voor enkele belangrijke voordelen.

Waar een laadklep gebonden is aan één bestelwagen kan u de Innolift kan u in verschillende bestelwagens gebruiken. Er is ook geen installatiekost om de Innolift te gebruiken, én hij past in vrijwel elke bestelwagen. De aankoop- en onderhoudskost van de Innolift ligt dus lager dan bij de laadklep. Innolift meeneemstapelaars zijn ook lichter, waardoor u meer gewicht kan meenemen in uw bestelwagen. Nog een belangrijk verschil tussen de beide oplossingen is dat u bij het gebruik van een laadklep, nog steeds nood heeft aan een extra transportmiddel om de goederen op en af de laadklep te rijden. Met de Innolift heeft u echter alles wat u nodig heeft met één toestel én kan u het ook in uw magazijn inzetten wanneer u het even niet nodig heeft in uw bestelwagen.