Moffett meeneemheftrucks - Opleiding voor heftrucks
Mabo-Lifting

Voor welke types heftrucks?

Moffett meeneemheftrucks

Mabo BeNeLux: uw opleidingspartner voor uw meeneemheftrucks

Met meer dan 30 jaar ervaring inzake Moffett meeneemheftrucks, staat Mabo BeNeLux garant voor een kwaliteitsvolle opleiding. De bedoeling van deze opleiding is om veiliger en efficiënter te leren werken met uw Kooiaap meeneemheftruck.

De verschillende modellen:
Elektrische Moffett Kooiaap meeneemheftruck

De elektrische meeneemheftruck is de Moffett E-series. Door het gebrek aan uitlaatgassen, worden deze toestellen vaak ingezet in afgesloten ruimtes. Omdat de toestellen weinig geluid produceren, worden ze vaak ’s nachts ingezet.

Moffett meeneemheftruck

De Moffett M2 is een compact en zeer wendbaar toestel met een laag eigengewicht. Dankzij zijn wendbaarheid kan het toestel ingezet worden in drukke steden, bij smalle doorgangen,…

Moffett kooiaap

De Moffett M4 NX is een allround toestel met een capaciteit tot 2500 kg. De M4 NX kan uitgerust worden met de 4-weg optie om lange ladingen makkelijker te verplaatsen.

Kooiaap meeneemheftruck

Voor matige tot zware ladingen is de Moffett M5 NX de specialist. Met dit toestel, die ook in 4-weg beschikbaar is, werkt u in alle omstandigheden.

Heftruck achteraan vrachtwagen

Met de Moffett M8 NX levert u zware ladingen waar u maar wil, ook op zeer slechte terreinen.

Loader

Voor lage ruimtes zoals kippenstallen, is de Moffett M9 uw perfecte werk-tool. Dit lage toestel rijdt door zeer lage doorgangen en op elk type ondergrond. Hij is gemaakt om zwaar werk te verrichten.

Kooiaap

De Moffett M10 wordt gekenmerkt door de telescopische arm. Dankzij de lage bouwhoogte van het toestel, kan de Moffett M10 in lage werkruimtes werken.

Wenst u een opleiding te boeken? Klik hier.

Meer informatie:

Met de meeneemheftruck kan u een extra service bieden, zo levert u waar en wanneer de klant het wenst. Doordat de meeneemheftruck aan uw vrachtwagen hangt en u deze overal mee heeft, kan u onnodige wachttijden vermijden tijden het lossen. Hierdoor ontstaat er meer rijtijd, kan u een efficiëntere dagindeling opmaken én zelfstandig laden en lossen. U bent ook niet langer afhankelijk van iemand anders zijn losmaterialen, en de Moffett is in minder dan één minuut gebruiksklaar, oftewel op en af de vrachtwagen gehaald. Door het gebruik van de meeneemheftruck zal niet alleen uw productiviteit stijgen, maar zal ook de klantenservice omhoog gaan.

De meeneemheftruck is zo gemaakt dat het toestel inzetbaar is op verschillende types terreinen. Zo is de elektrische meeneemheftruck uiterst geschikt voor leveringen in stadscentra. Deze toestellen zijn geluidsarm en zijn dus ideaal voor nachtleveringen. Bovendien zijn ze ook emissievrij, waardoor deze elektrische meeneemheftruck ook vaak worden ingeschakeld voor werk in gesloten ruimtes zoals bijvoorbeeld beurzen. De robuuste meeneemheftruck kan ook ingezet worden op ruwe of modderige ondergronden zoals bouwwerven of landbouw sites,… De meeneemheftruck kan tegen water, vuile of stoffige omgevingen.

Dankzij het 3-wiel concept is de meeneemheftruck uiterst wendbaar en heeft het toestel een kleine draaicirkel. Bovendien kan de meeneemheftruck uitgerust worden met de 4-weg optie. Hierdoor kan u niet alleen naar voor of naar achter rijden, maar ook zijdelings. Dit is uiterst interessant indien u lange ladingen moet vervoeren, zo vormen smalle doorgangen of poorten  geen probleem meer. U rijdt hier gewoon zijdelings door met uw meeneemheftruck. Dit maakt ook het lossen van de vrachtwagen gemakkelijker in nauwe straten. Bovendien is eenzijdig laden of lossen mogelijk dankzij de Lift-Assist van de meeneemheftruck. In situaties waar de vrachtwagen maar aan één zijde kan geladen of gelost worden is dit ideaal.

Doordat de meeneemheftruck een compact en uitermate wendbaar toestel is, kan het op plaatsen komen waar men met de vrachtwagen niet kan komen zoals o.a. op werven. De meeneemheftruck biedt een alternatief voor de kraan, zo zijn reeds vele klanten uit o.a. de transportsector, de kippenindustrie, de bouwsector, … zeer tevreden van hun meeneemheftruck. Mabo BeNeLux zorgt ook voor een betrouwbare after-sales service. Met 5 vestigingen uitgerust met uitgebreide parts warehouses, en meer dan 76 mobiele techniekers, staan wij dagelijks klaar voor onze klanten in de ganse Benelux om een vlotte werking te garanderen.