Mabo BeNeLux bij Your Surprise

vestiging your surprise

Maak kennis met Your Surprise

Bij Your Surprise staat het verspreiden van geluk centraal en dit doen zij door gepersonaliseerde cadeaus online te verkopen in maar liefst 29 landen. Het assortiment bestaat uit meer dan 2500 cadeaus die allemaal kunnen worden gepersonaliseerd met foto, tekst en/of logo. Dit varieert van mokken tot bierpakketten en zelfs Milka chocoladerepen, voor ieder wat wils.

Uitstekende begeleiding en diverse mogelijkheden

Aisle Master Smallegangheftruck Bij Your Surprise

Een aantal jaar geleden heeft Your Surprise een nieuw magazijn laten bouwen in Zierikzee voor meer palletopslag. Via hun architect kwamen ze bij Mabo BeNeLux terecht. Deze raadde hen aan om de Aisle-Master bij Mabo BeNeLux te bekijken om de opslagcapaciteit optimaal te benutten.

“We zijn zeer tevreden over de hulp die Mabo ons heeft geboden. Gedurende het hele proces zijn we uitstekend begeleid. In hun magazijn hebben we verschillende demonstraties ontvangen om te zien hoe de machine werkt en of dit voor ons een geschikte toepassing zou kunnen zijn.”

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Bij het zoeken naar een flexibele machine die op minimale ruimte zoveel mogelijk opslagcapaciteit kon benutten en zowel binnen als buiten gebruikt kon worden, heeft Your Surprise gekozen voor de Aisle-Master. Met de mogelijkheid om te werken in gangpaden vanaf 1600 mm, biedt deze smallegangheftruck een toename van de opslagcapaciteit tot wel 50%. Dankzij de kleine draaicirkel was de Aisle-Master de ideale keuze voor een optimaal ruimtegebruik in ons nieuwe magazijn.

“We kunnen met de machine pallets uit de stellingen halen, maar we kunnen er ook mee naar buiten rijden om vrachtwagens te laden en lossen, waardoor we geen extra apparaat nodig hebben. Dat was zeker nog een voordeel voor ons om voor de Aisle-Master te kiezen.”

Conclusie

Your Surprise was op zoek naar een logistieke oplossing om de opslagruimte te vergroten zonder ingrijpende veranderingen aan te brengen in hun magazijn. Mabo heeft deze uitdaging aangepakt door de Aisle-Master voor te stellen aan Your Surprise. Dankzij de korte draaicirkel kan er nu in het magazijn gewerkt worden met gangpaden van ongeveer 1m90, waardoor de capaciteit met wel 50% is toegenomen.