De Innolift meeneemstapelaar: Vereenvoudigd laden en lossen

Innolift 1000kg 2 Mabolifting Nb

Maak kennis met de Innolift meeneemstapelaar, de innovatieve oplossing die het laden en lossen van goederen gemakkelijker en efficiënter maakt. Met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment kun je tijd en moeite besparen tijdens jouw logistieke processen.

De Innolift meeneemstapelaar biedt een alternatief voor traditionele laadkleppen en maakt gebruik van gepatenteerde schuifbare vorken. Hierdoor kun je de stapelaar eenvoudig in en uit het voertuig laden, in slechts enkele stappen.

Hoe werkt het?

  • Rijd met de vorken hoog genoeg naar de bestelwagen toe en plaats ze dicht bij de bumper.
  • Laat de vorken zakken, waardoor het toestel zichzelf omhoog heft.
  • Schuif de schuifbare vorken naar achteren, zodat het toestel langs de bumper kan passeren.
  • Zodra het toestel zich helemaal heeft opgeheven, schuif je de vorken weer in.
  • Rijd het toestel verder in de bestelwagen en laat de vorken zakken om het toestel stevig te fixeren voor veilig vervoer.

Met de Innolift meeneemstapelaar werk je efficiënter en verleen je extra service aan jouw klanten. Het tillen van zware lasten wordt verminderd, waardoor rugklachten worden voorkomen.

De flexibiliteit van de Innolift meeneemstapelaar is een groot voordeel. Je kunt deze gebruiken met verschillende bestelbussen zonder dat er aanpassingen aan het voertuig nodig zijn.

De Innolift meeneemstapelaar is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en hefhoogtes, zodat er altijd een geschikte optie is voor jouw logistieke behoeften.

Ontdek nu zelf de voordelen van de Innolift meeneemstapelaar en vereenvoudig het laden en lossen in jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inno3 2
Innolift From Side
Innolift Pic5