Innovatie bij Combilift staat niet stil: nieuwe Combi-CB

Naar aanleiding van de nieuwe productiefaciliteit van Combilift werden enkele nieuwe ontwikkelingen bekend gemaakt. Daarbij hoort dat het full elektro gamma wordt uitgebreid, waarbij de reeks van de elektrische CB’s nu ook beschikbaar wordt met een capaciteit tot 4 ton. De CB, een compacte combinatie van heftruck en zijlader, bestond al in elektrische uitvoering maar wordt nu uitgebreid met een capaciteit van 4 ton. De toestellen zijn bovendien ook verkrijgbaar in diesel en LPG uitvoering.

De stijgende vraag naar de Combi-CB heeft het toestel te danken aan zijn compactheid, inzetbaarheid en betrouwbaarheid. Met afmetingen van amper 1,5m op 1,5m is de CB een van de meest universeel inzetbare toestellen van Combilift. De CB gebruikt u als traditionele heftruck én als zijlader, dit zowel binnen als buiten. Daardoor zijn ze vaak de optimale keuze voor bedrijven met goederen van verschillende groottes. Zo kan men het gebruik van de opslagplaats optimaliseren.

 Zoals alle toestellen van Combilift, werd de CBE 4T ontwikkeld met de grootste zorg voor productiviteit, veiligheid en ergonomie, en met oog op een gemakkelijk onderhoud.

combilift zijlader Mabo Lifting