Knikheftruck Aisle-Master

Uw alternatief voor de reachtruck

Optimalisatie van de opslagplaats is vandaag een kerntaak in de logistieke wereld. Het beperken van gangbreedtes is een goed voorbeeld van magazijnoptimalisatie, maar dit heeft soms als gevolg dat de gangen te smal worden voor traditionele hef- of reachtrucks. Aisle Master knikheftrucks zijn een nieuwe generatie reachtrucks die gemakkelijk kunnen werken in deze smalle gangpaden.

Dankzij zijn “draaimast”-concept is de Aisle Master het ideale toestel om de benodigde magazijnoppervlakte te optimaliseren en de efficiëntie van uw huidig magazijn te maximaliseren. Knikheftrucks kunnen namelijk werken in gangbreedtes vanaf 1600 mm!

Voor meer informatie over de knikheftruck klik hier.

Het concept: nood aan efficiënter gebruik van magazijnruimte

knikheftruck

Het uitbreiden van opslagruimte is een investering die vaak gepaard gaat met enorme financiële uitgaven. Bijbouwen of een nieuwe locatie aankopen is helaas niet altijd een optie dus moest men gaan zoeken naar een nieuw alternatief, magazijnoptimalisatie. Het beperken van gangbreedtes is een goed voorbeeld van magazijnoptimalisatie, maar dit heeft soms als gevolg dat de gangen te smal worden voor traditionele hef- of reachtrucks.
De knikheftruck is een nieuw type heftruck die in de smalste gangen kan werken waardoor u uw opslagcapaciteit tot 50% kan vergroten.

Doordat de hefmast aan een rotatiepunt vast gemaakt is, is het mogelijk om te werken in gangbreedtes vanaf dan 1,6 m!

knikheftruck smalle gang

Voordelen Aisle-Master knik heftruck

 • Binnen en buiten:

  De Aisle-Master heeft als voordeel zowel binnen als buiten ingezet te kunnen worden, d.w.z. dat er perfect van de stelling naar de vrachtwagen kan gereden worden zonder kostbare tijd te verliezen. Hierdoor is het niet meer nodig om 2 heftrucks in te zetten maar kan de Aisle Master voor zowel de functie van reachtruck als van heftruck ingezet worden.

 • Goed zicht op de pallet:

  Omdat de bestuurder schuin op de pallet kijkt heeft hij steeds een goed zicht op de goederen en op zijn handelingen. Hierdoor wordt niet alleen de ergonomie verbeterd, maar ook de veiligheid waardoor er minder accidenten zullen gebeuren.

 • Gebruiksvriendelijk:

  Een Aisle-Master is uiterst makkelijk en ergonomisch te besturen. Een basisopleiding van slechts enkele uren volstaat om vlot het toestel te kunnen bedienen.

 • Geen dure railgeleiding nodig:

  Aisle-Masters vereisen geen speciale vloeren of enige vorm van geleiding. Ze kunnen waar en wanneer dan ook ingezet worden om allerhande ladingen te behandelen. Dit heeft als gevolg dat de totaalprijs voor het optimaliseren van uw magazijn beduidend lager zal komen te liggen.

 • Plaatsbesparing:

  Het ultieme doel van de Aisle-Master knikheftrucks is om zo veel mogelijk plaats te besparen of om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. De knikheftrucks kunnen de opslagcapaciteit tot wel 50% verhogen doordat rekken veel dichter bij elkaar geplaatst kunnen worden.

 • Diesel, LPG of elektrisch

  De toestellen bestaan zowel in diesel, LPG als in elektrische uitvoering.

 • Hefhoogtes van 4 tot 15 meter