Mabo BeNeLux opent zijn vijfde vestiging

Met een nieuwe vestiging in Vianen heeft Mabo BeNeLux binnenkort een tweede service- en testcenter in Nederland. Mabo-Lifting Midden Nederland is de 5de in rij na de vestigingen in Lier (BE), Zulte (BE), Enkhuizen (NL) én Mabo Engineering & Automation (Lier, BE).

Mabo BeNeLux is al jaren actief op de Belgische en Nederlandse markt als toonaangevend leverancier van kwalitatieve heftrucks, zijladers en smallegangheftrucks, met als streefdoel – elke dag opnieuw – ‘Space Saving and Efficiency Improving Solutions’ voorop te zetten in de logistieke wereld. Mabo Engineering & Automation (E&A) ontwerpt en produceert een uitgebreid gamma aan Automated Guided Vehicles (AGV’s), en dit op maat ontworpen voor de klant. Zij streven naar een veilige en betrouwbare goederenbehandeling waarbij efficiëntie een kernbegrip is.

Een extra vestiging in Nederland – waar zowel Mabo BeNeLux als Mabo E&A gehuisvest zouden zijn – was dan ook een logische volgende stap, om een nog grotere klantennabijheid in Nederland te kunnen bekomen alsook een nog efficiëntere service te kunnen bieden. De ingebruikname van de vestiging in Vianen is voorzien voor het eerste kwartaal van 2022.

Vestigingen Mabo BeNeLux