Mabo Logistics Days 2023

P1050292

Exact een week geleden vonden de Mabo Logistics Days plaats. Twee warme dagen waarin we maar liefst 150 deelnemers over de vloer kregen. 150 deelnemers die we hebben ondergedompeld in de wereld van heftrucks en automatisatie.

Hoe zagen deze dagen er uit? We begonnen zowel donderdag als vrijdag met een uitgebreid ontbijt waar alle deelnemers al even konden netwerken met een koffietje in de hand. Na de introductie van Maarten Mariën-Bouwens en de interessante talk van Danny Vanrijkel, de drijvende kracht achter Fabriek Logistiek, werden de deelnemers verdeeld in groepjes zodat de workshops van start konden gaan. In de workshops maakten de deelnemers kennis met de nieuwste toestellen zoals de Moffett E-series en de Combi-CB70E, het uitgebreide Hyundai-gamma, een hele reeks zijladers van onder andere Combilift en Baumann, automatisatie van warenhuizen en hoe deze toestellen worden geproduceerd, …

Na de workshops werd er een netwerk-moment voorzien met lekkere pasta naar keuze om nadien de deelnemers met een leuke goodiebag naar huis te laten vertrekken. Bekijk hieronder nog eens hoe een dag op de Mabo Logistics Days eruit zag.

P1050092
P1060230
P1060088