Save the date: Mabo Logistics Days 2023

Op 8 en 9 juni 2023 organiseert Mabo Group de 4de editie van Mabo Logistics Days, hét intralogistiek evenement, in onze vestiging te Lier (BE). Kom langs en ontdek de verschillende oplossingen die we jou kunnen bieden.

MAAK KENNIS MET MABO GROUP EN DE PARTNERS

Mabo Group is gegroeid uit Mabo Lifting dat ondertussen al 36 jaar bestaat. Mabo Lifting staat in de BeNeLux bekend voor zijn space saving en efficiency improving solutions in de logistiek. Uit deze gedachtegang is Mabo E&A ontstaan, producent van AGV’s.

Mabo BeNeLux

MABO BENELUX

Mabo BeNeLux is exclusief importeur van Combilift en Baumann zijladers, Aisle-Master smallegangheftrucks, Combilift Straddle Carriers en Innolift meeneemstapelaars. Wij bieden plaatsbesparende en efficiëntie verhogende logistieke oplossingen aan. Dankzij het vertrouwen van meer dan 20 000 klanten zijn wij dé referentie in de Benelux.

Onze ervaren experts zoeken samen met u naar de allerbeste oplossing voor uw logistiek beheer. Met onze nationale servicedekking garanderen wij een optimale after-sales service.

Mabo E&A

MABO E&A

Mabo E&A is een onderdeel van Mabo Group die opgericht is in 1986. We zijn een familiale onderneming die doet aan volledige warehouse automatisatie. Mabo is expert in het ontwerpen en produceren van AGV’s waar de focus ligt op efficiëntie en veiligheid. We bieden zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen.

Mabo E&A investeert sterk in R&D om steeds state-of-the-art AGV systemen te produceren. Door deze kennis in huis te halen kunnen we steeds het juiste advies geven. Al onze techniekers zijn ook in-house en kennen onze systemen, wat zorgt voor een uitstekende en persoonlijke service.

Boplan Mabo logistics Days evenement partner

BOPLAN

BOPLAN engageert zich om uitzonderlijke veiligheidsproducten te ontwikkelen die de bestaande standaard in industriële veiligheid uitdagen! Door de passie en de constante zin voor innovatie van onze trouwe medewerkers, willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

BOPLAN ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame en uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor de meest veeleisende omgevingen. Alle veiligheidsproducten hebben slechts één doel voor ogen: de bescherming van mensen, voertuigen, gebouwen en infrastructuur. Voor de productie van onze veiligheidsproducten gebruiken we uitsluitend hoogwaardige en zeer hoog performante kunststof, waarvan de eigenschappen deze van de traditionele grondstoffen ver overtreffen.

Hou 8 en 9 juni 2023 alvast vrij in uw agenda. Zien we u in Lier?