Verbeterde magazijnoptimalisatie met Aisle Master

In onze voortdurende zoektocht naar innovatieve magazijnoplossingen hebben we onlangs een succesvol project afgerond met de integratie van de nieuwste Aisle Master. Deze veelzijdige smalle gang heftruck, geschikt voor zowel binnen als buiten, heeft bijgedragen aan aanzienlijke verbeteringen in operationele efficiëntie.

Foto 27 11 2023 09 46 11

Met een indrukwekkende hefcapaciteit tot 3 ton en hefhoogtes tot 15 meter, biedt de Aisle Master niet alleen verbeterde prestaties maar ook een flexibele oplossing voor magazijnen met beperkte ruimte.

Het recent afgeronde project omvatte een 2 tons model, uitgerust met handige functies zoals vorkverstelling en een 8.2 meter quatro mast. Wat deze machine onderscheidt, is niet alleen de eenvoudige bediening maar ook de optimale balans tussen flexibiliteit en veiligheid.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Aisle Master? Neem gerust contact met ons op en breng een bezoek aan één van onze demo-ruimtes voor een persoonlijke test en advies op maat.

Een van de opmerkelijke voordelen van de Combilift Aisle Master is de aanzienlijke toename in palletplaatsen. Volgens onze ervaring kan dit leiden tot meer dan 30% extra palletplaatsen in vergelijking met traditionele reachtrucks en zelfs meer dan 50% in vergelijking met conventionele heftrucks.

Met dit recente succes bevestigen we opnieuw onze inzet voor innovatieve heftruckoplossingen die de operationele efficiëntie van magazijnen verbeteren.