Moffett levert 75.000ste meeneemheftruck

Deze maand werd een nieuwe mijlpaal bereikt met de levering van de 75.000ste Moffett meeneemheftruck. Meer bepaald een elektrische Moffett, type E4 20.1. De elektrische Moffett kent een duidelijke opmars. Steeds meer bedrijven streven bepaalde milieudoelen na en vinden in de emissievrije meeneemheftruck de ideale partner. Hij wordt vaak ingezet voor leveringen in de stad, waar de zero emissie zones steeds vaker voorkomen.

Ook voor werk in afgesloten ruimtes zoals beurshallen, evenementen is de elektrische Moffett steeds meer de aangewezen partner. Bovendien zijn de toestellen bijna geluidsvrij wat een voordeel vormt bij nachtleveringen. De Moffett E-serie is een product dat volgt uit de continue investering in R&D, niet tegenstaande de sterke positie als marktleider blijft Moffett investering in de evolutie van de meeneemheftruck.

Sinds de lancering van de Moffett is er veel veranderd in de transportsector. Chauffeurs werden autonoom, kregen meer vrijheid bij leveringen, moesten niet langer wachten op losmateriaal van de klant, konden een efficiënter tijdsschema nastreven,… Op quasi elke trailer past een Moffett meeneemheftruck, en dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de meeneemheftruck is de Moffett in minder dan een minuut klaar voor gebruik. Bovendien is de Moffett uiterst wendbaar en rijdt hij op elk type terrein, van stedelijke omgevingen tot modderige bouwwerven.

Kortom, een onmisbare partner bij al uw leveringen.

Moffett Elektrische meeneemheftruck