Nieuw: Combilift – COMBi-CUBE

Combi Cube

Dit nieuwe elektrische model van Combilift is voorzien van een groot aantal technologische en designkenmerken die niet alleen het rijgedrag verbeteren, maar ook een hoog niveau van bestuurderscomfort bieden.

Onmiddellijk opvallend is de nieuwe Combi-groene tint die zal bijdragen tot een betere veiligheid, aangezien de trucks goed zichtbaar zijn in hun operationele omgeving. De truck heeft een hefvermogen tussen 2.500 kg-3.000 kg en hefhoogtes tot bijna 7 m. De bestuurderspositie in het midden van de cabine biedt veel ruimte en een uitstekend zicht rondom. Combilift’s unieke dynamic 360 degrees stuursysteem dat naadloze richtingsveranderingen tijdens het rijden mogelijk maakt, kan als optie in de Combi-CUBE worden geïntegreerd, waardoor het de meest wendbare vorkheftruck op de markt is.

Andere opvallende kenmerken zijn het grote achterwiel en de rubberen banden op alle drie de wielen. Dit betekent dat dit model, in tegenstelling tot bepaalde andere merken van elektrische multidirectionele trucks, niet beperkt is tot vlakke vloeren en bij uitstek geschikt is voor werkzaamheden binnen en buiten, zodat halfruw terrein geen belemmering vormt voor een betrouwbare werking. En voor een snellere batterijwissel tijdens zware ploegendiensten zijn er twee nieuwe, gemakkelijk te verwisselen roll-out batterijen.