Nieuw: Hyundai 16/20BE-X en 25/30/35BE-X Vorkheftrucks!

Maak kennis met de Hyundai BE-X, de nieuwste serie van Hyundai. Deze reeks omvat de 16/20BE-X en 25/30/35BE-X modellen, die allemaal zijn ontworpen om de perfecte combinatie van kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid te bieden voor al uw magazijn- en logistieke behoeften.

Hyundai BE-X déplacer du bois chariot élévateur à fourche manutention

De Hyundai BE-X Serie: Uw Betrouwbare Partner voor Elke Taak

De Hyundai BE-X serie is veelzijdig en omvat modellen met verschillende hefvermogens, van 1600 kg tot 3500 kg. Of u nu lichte, middelzware of zware taken hebt, deze vorkheftrucks leveren uitstekende prestaties met de betrouwbaarheid die u van Hyundai gewend bent.

Het ergonomische ontwerp van de Hyundai BE-X serie zorgt voor een comfortabele en intuïtieve bediening, waardoor de vermoeidheid van de bestuurder wordt verminderd en de veiligheid wordt verbeterd. Dit betekent dat uw team efficiënter en met meer focus kan werken, ongeacht de toepassing.

Belangrijkste Kenmerken van de BE-X Serie:

  • Krachtige AC-motoren: Onderhoudsvrij en energiezuinig, ideaal voor continu gebruik.
  • Veiligheid eerst: Anti-roll back systeem voor veilig werken op hellingen.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: Multifunctioneel display en verschillende prestatiemodi zoals High, Normal, Economic en Kruipstand.
  • Eenvoudig onderhoud: Eenvoudig te onderhouden ontwerp met zijdelings batterij wissel systeem.
  • Ergonomisch comfort: Comfortabele bestuurderscabine met verstelbaar stuurwiel en geveerde stoel.
  • Duurzaamheid en zichtbaarheid: Robuuste mast met uitstekend zicht en onderhoudsvrije AC-techniek motor (IP54).
30BE-X zijdelingse batterij heftruck onderhoud
Low Res A 25be X Cmyk 3

Prestaties op maat

De Hyundai BE-X serie biedt modellen met verschillende voltageopties en hefvermogens, afgestemd op uw specifieke behoeften:

  • 16/20BE-X Modellen: Beschikbaar in hefvermogens van 1600 kg en 2000 kg, aangedreven door 48V motoren.
  • 25/30/35BE-X Modellen: Beschikbaar in hefvermogens van 2500 kg, 3000 kg en 3500 kg, aangedreven door 48V of 80V motoren.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de BE-X serie geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van lichte magazijnactiviteiten tot zware logistieke operaties.

Of u nu een compacte oplossing voor een druk magazijn nodig heeft of een krachtige heftruck voor zware lasten, de Hyundai BE-X serie biedt de perfecte combinatie van kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe de Hyundai BE-X serie uw bedrijf kan transformeren.