Nieuwe generatie Moffett meeneemheftrucks wordt uitgebreid

en de M8 NX, werd onlangs ook de M5 NX uitgebracht. De M5 NX profileert zich als een all-round toestel die ingezet kan worden in steden, maar die niet moet onder doen voor de M8 NX op vlak van heavy duty werk. Met een capaciteit tot 2,5 ton werkt ook de M5 NX op verschillende type terreinen: van steden tot modderige werven. De NX toestellen werden geoptimaliseerd op vlak van comfort en ergonomie, design, onderhoudsvriendelijkheid en performantie. Zoals voorheen blijft de 4-weg optie beschikbaar om lange ladingen efficiënter zijdelings te verplaatsen of om gemakkelijk door smalle doorgangen te passeren.

Zowel de M4 NX, M8 NX en nu ook de M5 NX zijn standaard uitgerust met de GroundStart. Dit betekent dat u simpelweg met een druk op de knop aan de zijkant van het toestel, uw meeneemheftruck van of aan de vrachtwagen laadt. Nog steeds is uw toestel in minder dan een minuut klaar voor gebruik, echter gebeurt dit vanaf heden ergonomischer en gemakkelijker.

De Moffett meeneemheftruck biedt u de flexibiliteit om te leveren waar en wanneer uw klant het wenst. Bovendien levert u sneller en efficiënter. De toestellen kunnen uitgerust worden met tal van opties en accessoires.

meeneemheftruck Mabo Lifting
Moffett kooiaap Mabo Lifting