Nieuwe Moffett M8NX gelanceerd!

Moffett meeneemheftruck M8NX Mabo Lifting

Met de nieuwe M8 NX zet Moffett een krachtig toestel op de markt met een groot hefvermogen tot 3,5 ton. Het toestel kan bijgevolg snel en veilig zware lasten verplaatsen en dit op elk type terrein. Moffett zorgde voor een verbeterde veiligheid en comfort, een betere performance en een gemakkelijker onderhoud. Bovendien zijn de nieuwe toestellen uitgerust met de groundstart. Het is niet langer nodig om in het toestel te zitten wanneer u het toestel van of aan de vrachtwagen haakt, een druk op de knop aan de zijkant van de Moffett is voldoende.

De Moffett M8NX kan uitgerust worden met een automatische 4-weg optie. Hiermee kan u in 4 rijrichtigen rijden, wat zeer voordelig is wanneer u lange ladingen moet transporteren. Met de 4-weg optie vormen nauwe doorgangen geen probleem meer.

Flexibiliteit is een van de grote voordelen die de Moffett biedt. U hoeft tijdens het leveren niet langer te wachten op losmateriaal van de klant. Hierdoor heeft u niet alleen meer rijtijd, maar bewijst u uw klant ook een extra service. Bovendien biedt Mabo-Lifting met vestigingen te Lier en Zulte, gecombineerd met een uitgebreid mobiel servicenetwerk, een uitstekende service.